VELKOMMEN

KØBENHAVN GUIDEN

BARNEBØKER

onsdag 3. september 2008

Hva med taket?

Er tiden inne for å gjøre noe med taket på huset ditt? Begynner garantitiden å renne ut? Det er mange som ikke tenker over at taket tikker over 20 år, og at garantitiden går ut. Det har faktisk utrolig mye å si hvis noe skulle skje. Både når det gjelder garanti og forsikringsmessig.
En annen ting som er viktig å tenke på, er hvor mye fukt et gammelt tak trekker inn i huset. Det som er synlig er lett å se. Det som ikke er synlig, er vel så skadelig for de som bor i huset.

Vi viser til en leverandør som har god erfaring og mange år i bransejen. Har du tenk på at huset ditt kan få et helt nytt preg ved f.esk. å velge en annen farge på taksteinen? Torv på taket, takplater osv.

Ingen kommentarer:

SØK DET DU LETER ETTER:

Velkommen til HJEMMEKOSELIG - Tips om Interiør, oppussing, tapetsering, møblering og mye mer.

Nettstedet som gir det tips, ideér og råd om interiør, tapetsering, maling, oppussing osv. Et sted der du skal trives å være. Om du liker det moderne, det lune, det tradisjonelle eller helt andre stiler. Vi ønsker å gi råd om hva som skal til for å skape nettopp det hjemmet du ønsker å skape. På våre sider finner du veivisere til leverandører som er dyktige på alt innen interiør, design, oppussing, arkitektur, innredning og mye annet som er med på å skape et trivelig hjem. Velkommern til hjemmekoselig.