VELKOMMEN

KØBENHAVN GUIDEN

BARNEBØKER

onsdag 30. juli 2008

LYSENDE IDEÈR


Har du tenkt over hva belysning kan gjøre med ditt hjem? Det har du nok. Flere og flere har blitt flinkere til å skape riktig belysning i sitt hjem. Riktig belysning med spotter, downlight og andre lamper gir det riktige lysforholdet, som igjen gir etriktig stemning til alle rom.

Men lamper er så mye mer enn bare lys. Det finnes lamper i alle farger og fasonger. Leselamper, bordlamper, stuelamper osv.

I Norge er det et bra utvalg av lamper. Noen av de mest spennende lampene kan du til og med finne på et loppemarked.

Men hvorfor ikke handle i fra utlandet? Det er slett ikke så vanskelig som mange tror. Vær bare klar over tollregler, som du lett finner på tollvesenet sine nettsider.

På denne måten er det lettere å finne en lampe som bare du har.

FINN ARTIGE LAMPER HER

Ingen kommentarer:

SØK DET DU LETER ETTER:

Velkommen til HJEMMEKOSELIG - Tips om Interiør, oppussing, tapetsering, møblering og mye mer.

Nettstedet som gir det tips, ideér og råd om interiør, tapetsering, maling, oppussing osv. Et sted der du skal trives å være. Om du liker det moderne, det lune, det tradisjonelle eller helt andre stiler. Vi ønsker å gi råd om hva som skal til for å skape nettopp det hjemmet du ønsker å skape. På våre sider finner du veivisere til leverandører som er dyktige på alt innen interiør, design, oppussing, arkitektur, innredning og mye annet som er med på å skape et trivelig hjem. Velkommern til hjemmekoselig.