VELKOMMEN

KØBENHAVN GUIDEN

BARNEBØKER

torsdag 31. juli 2008

GALLERI - NØKKELEN TIL ET ORIGINALT HJEM

Det er utrolig mye artig kunst man kan finne på nettet. Mye er faktisk bra. Det koster ikke skjorta heller. Man finner også noe ok på lokale møbelforetninger osv. Det betyr altså at du kan innrede din leilighet eller ditt hus uten at det trenger å koste en formue.

Men, etter min mening er ingenting så spennende som å gå å kikke på et bra galleri. Denne gangen vil jeg nevne et lite galleri som holder til på Stord mellom Haugesund og Bergen.
Galleri Giga. Et lite krypin der du kan bla i uendelig mengder med god kunst. Produsert av både norske og utenlandske kunstnere. Her finner du alt som er spesielt. Malerier, littografier, skulpturer osv. Alt i fra kjente kunstnere, til mindre kjente lokale kunstnere.

Ta en titt på deres nettside. Er du på de kanter en gang, så vet du hvor du må gå. Bildet dere ser er av Liv Krekke Kaada.

Ingen kommentarer:

SØK DET DU LETER ETTER:

Velkommen til HJEMMEKOSELIG - Tips om Interiør, oppussing, tapetsering, møblering og mye mer.

Nettstedet som gir det tips, ideér og råd om interiør, tapetsering, maling, oppussing osv. Et sted der du skal trives å være. Om du liker det moderne, det lune, det tradisjonelle eller helt andre stiler. Vi ønsker å gi råd om hva som skal til for å skape nettopp det hjemmet du ønsker å skape. På våre sider finner du veivisere til leverandører som er dyktige på alt innen interiør, design, oppussing, arkitektur, innredning og mye annet som er med på å skape et trivelig hjem. Velkommern til hjemmekoselig.